Kanaliseringstyper
 
 
Gruppekanaliseringer for 6 - 10 personer
 
Afholdes hos os i Langå, eller vi kommer ud til folk som ønsker at holder en kanaliseringsformiddag, -eftermiddag eller -aften. Her har man selv samlet de nødvendige deltagere. Da prisen for deltagelse p.t. er holdt lavt, skal man her regne med at der bliver lidt yderligere omkostninger til transport, som svinger alt efter hvor vi skal hen i landet.
 
 
Personlige kanaliseringer
 
Denne type kanalisering er for dig, der har flere spørgsmål, du ønsker at stille til guiderne, og som du måske ønsker at have for sig selv, samtidig med at du kan have en længere dialog med guiderne om et eller flere specielle emner, der står dig nært.
 
Der finder altid en dialog sted mellem guiderne og dig, for kanaliseringerne handler i høj grad om personlig indlæring og om at se tingene i et større perspektiv. Den personlige kanalisering er yderst velegnet til dette.
 
Større gruppekanaliseringer
 
Vi afholder også større gruppekanaliseringer for 20 til 100 personer eller mere. Når vi selv sætter et sådant arrangement op, vil det blive annonceret her på siden, men hvis du selv arbejder et sted med et større velegnet lokale, eller på anden vis gerne vil være med til at sætte et sådant arrangement op, så skriv endelig til os. Det vil glæde os meget at samarbejde om et sådant arrangement.
 
Specialopgaver

Vi er også åbne for at udføre specialopgaver. Ret henvendelse til os, såfremt du har opgaver, du gerne vil have løst, og som ikke falder ind under kategorierne: Gruppe- eller Personlig Kanalisering. Så kan vi tale om, hvorvidt det falder ind under de områder, vi beskæftiger os med. Pris aftales afhængig af opgaven
 
Den Ny Tids Kanalisering